Skip to content

3 flotte lamper til stuen

7 år ago

475 words

At skulle dekorere sine stue er altid noget, der kan være rigtig svært. Det kræver, at man har en god
fornemmelse af, hvad man egentlig har brug for i sit hjem og hvad man bare rigtig gerne vil have. Der kan nemlig være en zone inde imellem de to ting, hvor man alligevel kan få lidt af hvert. Man skal bare huske på at være praktisk og ikke kun tænke på, hvad man gerne vil have, hvis man allerede har for meget. Når det kommer til praktiske ting, så kan man for eksempel gå efter en ny lampe. Belysning er nemlig stort set altid noget, som man kan bruge på en eller anden måde. Derfor er der udvalgt 3 forskellige flotte lamper til at have i stuen.

Stue lampe paa bord

Den første lampe man kan vælge er egentlig meget klassisk. Det er en lampe, som man har brug i rigtig mange år, hvor det så bare ikke har været med elpærer i. Det er nemlig en lysekrone. Det er en rigtig speciel lampe, da der ikke er særlig mange, der ejer sådan en. Man kan vælge at vælge den helt klassiske variant, hvor man også vælger at bruge stearinlys. Hvis man dog ønsker en god belysning, så er det bedst at bare gå efter den helt normale slags med pærer i. En lysekrone er nemlig rigtig elegant og kan gøre noget helt specielt ved ens stue.

Til den praktiske og den svagtseende

Der er nemlig mange kategorier, som man kan vælge at gå efter. Når man vælger at gå efter en praktisk lampe, så er der nemlig ikke altid garanti for, at den er særlig pæn. Det kan godt være en udfordring, men hvis man virkelig gør en indsats for at få det til at virke, så kan det nemlig godt lade sig gøre. Endnu en pæn lampe at have i sin stue er nemlig en lampe, der også er praktisk. Det er muligt at vælge forskellige lamper med en lampeskærm af glas. Det er blandt andet Holmegaard, der sælger sådanne lamper.

En af de sidste lamper, som man helt sikkert bør vælge, hvis man rigtig gerne vil have en pæn lampe, det er faktisk en hjørnelampe. Når man sidder i sofaen og har lidt svært ved at se, når man sidder og læser, så kan den være rigtig praktisk. Det handler bare om at finde en, der passer ind i ens stil. Man kan nemlig få lavet en af metal, der ville passe ind i et meget moderne design. Mankan derudover også gå efter træ, hvor detvil se rigtig pænt og specielt ud i hvide farver.